Dit voormalige gastenverblijf van de Abdij Lilbosch werd in 1890 gebouwd en kwam in 1992 in handen van de familie Bruggeman. Door meerdere weloverwogen restauraties en verbouwingen werd dit historisch pand in zijn oude glorie en pracht hersteld.

Bij het openen van de zware voordeur trekt de schitterende, nog door de monniken gelegde mozaïeken vloer, meteen de aandacht. De lounge met open haard geeft u een warm welkom op een koude winterdag. In het restaurant gezeten, kijkt u uit over de landerijen van de Abdij van Lilbosch met aan de rechterkant de eeuwenoude kastanjelaan.

Naast buitenlandse invloeden worden ook vele streekprodukten verwerkt in onze keuken. Elk gerecht heeft dan ook zijn eigen compositie van kleur, geur en smaak. Samen worden ze gecomponeerd tot een creatieve menu-symfonie waardoor een ieder zich graag laat meevoeren.

Vanzelfsprekend zijn de wijnen in onze wijnkelder afgestemd op de gerechten, waardoor de smaakbeleving elkaar zal versterken. Rekening houdend met uw voorkeuren, adviseren wij u graag.

U bent van harte welkom om ook een kijkje te nemen in onze keuken. Met gepaste trots tonen wij u onze moderne en arbeidsvriendelijke keukenuitrusting.

Pepinusbrug8
Echt6102 RJLINL
Routebeschrijving